09.00 TEAMBUILDING PAARDENINZICHTEN
De dag begint bij Paardeninzichten waar je samen met je team een kudde paarden naar de andere kant van het erf verplaatst. Hoe pakken jullie dat als collega’s aan? En hoe reageren de paarden op jullie samenwerking?

De kudde paarden in het Bieslandse bos geven dagelijks inzichten over persoonlijke en organisatieontwikkeling doordat zij puur en non-verbaal reageren op het contact dat er ontstaat.

11.30 POLDERWANDELING VRIENDEN VAN BIESLAND
Nadat de kudde paarden weer op zijn plek staat krijgen jullie een rondleiding door de polder. De vrienden van Biesland is een stichting die zich inzit voor de Bieslandse polder. Tijdens deze wandeling horen jullie alles over het ontstaan en de samenwerking in de Bieslandse polder.

12.15 RONDLEIDING HOEVE BIESLAND 
De polderwandeling eindigt Op Hoeve Biesland waar jullie worden opgevangen door boer Jan. Na een periode van biologisch boeren is er in 2007 voor gekozen om volledig biologisch-dynamisch te boeren. De gedachte hier achter is dat er in een volledig gesloten kringloop wordt gewerkt en dat eigen grond en omliggende natuur zich juist steeds beter kan ontwikkelen. Hij vertelt jullie alles over de biologisch-dynamische werkwijze en jullie maken kennis met de boerderij van bakkerij tot melklokaal en van koeientuin tot weilandwinkel.
13.00 LUNCH FIRMA VAN BUITEN
Tijd voor een buitenlunch! Firma van buiten is een Delfts leer -werkbedrijf dat doormiddel van catering deelnemers laat uitgroeien tot horeca sterren. Huisgemaakte heerlijke en eerlijke producten maken deze catering uniek. Samen met hun deelnemers verzorgen zij voor jullie een polderlunch op de boerderij.
14.30 ONTDEK STADSTUINDERIJ BUITENLEEFT
Op Stadstuinderij Buitenleeft werk je samen met collega’s in de tuin en ontdek je meer over de verbinding tussen jezelf, de natuur en je voedsel. Van buiten word je beter is het motto van BuitenLeeft. Buiten zijn, verbonden met de wereld, ons voedsel en elkaar schept een band en lijdt tot andere inzichten. Ook brengt het je dichter in contact met jezelf, je collega’s en niet te vergeten de natuur. Immers wij zijn natuur.
16.30 Einde
Liever de dag samen met een diner afsuiten? Aansluitend kunnen jullie bij Du midi heerlijk dineren in de polder.

Wil je overnachten en deze dag combineren met een training? Ook dat kan in de polder op de prachtige locatie bij de Uylenburg.

Een polderdag beleven? Laat een bericht achter met jouw wensen en wij sturen je een offerte toe.

Bedrijfsnaam (verplicht)

Voornaam (verplicht)

Achternaam (verplicht)

Geslacht (verplicht)
VrouwMan

E-mail adres(verplicht)

Telefoonnummer

Stuur me ook af en toe Tips & inspiratie

Onderwerp

Je bericht